Hoe houd je mannen het best?

Handboek man VK 2017De man. Niet echt een onderwerp waar ik normaal gesproken over schrijf. ‘Schrijven’ is in dit geval ook een te groot woord: ik heb namelijk gewoon foto’s gemaakt van datgene dat iemand anders heeft geschreven.

Het betreft de voorpublicatie van het boek ‘Het houden van mannen – Veldgids voor de praktijk’ zoals ik deze aantrof in de Sir Edmund van de Volkskrant, beide geschreven door Myrthe van der Meer.

Bij het zien van de tekening van een keurige man in een roze kooitje werd ik geprikkeld om de eerste alinea te lezen. Mijn blik dwaalde vervolgens af naar de eerste zin van het voorwoord, waar ik erg om moest grinniken: ‘In Nederland leven op dit moment 1,5 miljoen honden, 2,8 miljoen katten en 8,5 miljoen mannen’.

Daarna besloot ik het begin van het artikel te gaan lezen, de disclaimer, waar ik vervolgens de slappe lach van kreeg. En lachen is gezond! Heb ik dus toch een uitstekende reden om dit artikel op mijn website onder het kopje ‘Schoonheid & Gezondheid’ te kunnen zetten. Komt dat even goed uit.

Handboek man voorwoord en disclaimer VK 2017Het boek ‘Het houden van mannen’ zal een origineel cadeau zijn voor iedereen die het aandurft te gaan samenwonen of trouwen met een man-mens, of domweg zin heeft in een dosis feel good hormonen.Voor €12,99 is dit boek te koop bij diverse boekwinkels en hier bij Bol.


Bronnenlijst

Van der Meer, M. (2017). Handboek man (pp. 16-19). Sir Edmund 29 april 2017, nr. 10.

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geplaatst in Schoonheid en Gezondheid Getagd met

Review mijn reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*