‘Je gezicht begint bij je tepels’

Een aantal maanden geleden las ik een artikel van voormalig beauty editor Megan Cahn, waarin zij haar 5 belangrijkste beautylessen deelde. Eén daarvan is bij mij blijven hangen. Namelijk de beautyles die geïnspireerd was op het volgende citaat van de bekende schoonheidsspecialiste Joanna Czech: “Your face starts at your nipples”.

je gezicht begint bij je tepelsEen wijze uitspraak. Want hoewel de tekenen van huidveroudering – naast je gezicht en je handen – als eerste te zien zijn op je hals en decolleté, wordt aan dit lichaamsdeel vaak veel minder aandacht besteed.

Ik val zeker onder bovenstaande groep vrouwen. Een van mijn nieuwe beautyvoornemens is dus, om de komende tijd meer aandacht te besteden aan de verzorging van mijn hals en decolleté. Met name aan het voorkomen en behandelen van de meest voorkomende problemen van deze huidgebieden, waaronder compressierimpels tussen de borsten, een slappe halshuid en steelwratjes op de hals.

Besteed jij genoeg aandacht aan de verzorging van je hals en decolleté?


Bronnenlijst

Cahn, M. (2016). 5 Things I Learned as a Beauty Editor. Opgehaald op 22 september 2016 van http://cupofjo.com/2016/07/beauty-editor-best-tips/.

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geplaatst in Huid & Haar Getagd met , ,
2 reactie op “‘Je gezicht begint bij je tepels’
  1. Donna schreef:

    Ja, ik neem mijn hals/nek en decolette altijd mee. Ben er wel te laat mee begonnen. Dus gewoon mee cremen. Ik denk dat dat zeker zal helpen en dat dat echt niet hoeft te gebeuren met dure produkten.

    • Yvonne schreef:

      Deze site vind ik heel belangrijk, omdat ik na me zwangerschap en borstvoeding geven jonger wil laten zien. Zoals eerder. Spijt heb ik niet, omdat ik tevreden ben met me kids. Ik ben moeder van 3jongens en k zie ernogsteeds heel mooi oud. Ik ben 34 jaar oud

Review mijn reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*