Over Beauty-Review

Welkom op de website van Beauty-Review!

Loes@beauty-reviewMijn naam is Loes en ik ben de auteur van deze beautyblog. Hoewel ik van oorsprong een psycholoog ben, ben ik naast het menselijk innerlijk altijd erg geïnteresseerd geweest in het menselijk (en met name mijn eigen) uiterlijk. Net als zoveel andere vrouwen spendeer ik dagelijks veel tijd en energie aan ‘het schoonheidsritueel’: lichaamsverzorging, make-up, voeding, kleding, accessoires enzovoort. En net als zoveel vrouwen ben ik op een gegeven moment verdwaald geraakt tussen de enorme overdaad aan cosmeticaproducten en schoonheidsbehandelingen die er beschikbaar zijn, hun prachtige verpakkingen en de geweldige schoonheidsclaims die zij beloven.

Visitekaartje Beauty-ReviewIn tegenstelling tot andere beautybloggers (die ik overigens met regelmaat en veel plezier lees), bestaat mijn blog vooral uit samenvattingen van het wetenschappelijk onderzoek dat ik gevonden heb over een specifiek cosmetica-ingrediënt, cosmeticaproduct of schoonheidsbehandeling. Hoewel mijn meningen en aanbevelingen hier over schoonheidsroducten met name gebaseerd zijn op wetenschappelijk bewijs (of het gebrek daaraan), zal ik ook rekening houden met de kosten, en de mogelijke alternatieven, de beschikbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van een schoonheidsproduct of -behandeling. Klik hier als je wilt lezen hoe ik cosmeticaproducten review.

Mijn hoop is om jullie middels deze blog deelgenoot te maken van alle kennis die ik vergaard heb op het gebied van schoonheid, zodat jullie daar optimaal van kunnen profiteren!

Het belangrijkste dat ik geleerd heb tijdens mijn zoektocht naar de beste schoonheidsproducten, is het volgende: één uniek wondermiddel bestaat niet, en geen enkel schoonheidsproduct werkt (even effectief) bij iedereen. Begin hier je eigen zoektocht en ontdek wat werkt voor jou!

Veel leesplezier,

Loes

info@beauty-review.nl

Deel dit via:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail