De beste elektrische tandenborstel volgens de Consumentenbond

In december 2020 heeft de Consumentenbond weer een hele rits aan elektrische tandenborstels getest op het verwijderen van plak, het gebruiksgemak en de gebruiksduur.

Beste uit de Test zijn de borstels uit de Oral-B iO lijn, die beschikbaar is in verschillende modellen en kleuren. De Oral-B iO’s scoren goed op het verwijderen van tandplak en een ruim voldoende wat betreft het gebruiksgemak, beschikken over een poetsdruksensor en een timer, hebben een accu die snel opgeladen is worden geleverd met een reisetui. De 7-modellen hebben geen kleurenscherm; de 8- en 9-modellen hebben dit wel en beschikken tevens over extra poetsstanden, maar technisch gezien verschillen ze volgens de Consumentenbond niet van elkaar.

De Oral-B iO elektrische tandenborstels kosten tussen de 170 en 200 euro en zijn o.a. (online) te koop bij Bol.com en Coolblue.nl.

De Beste Koop is de Oral-B Vitality 100, de opvolger van de normale Vitality. Deze elektrische tandenborstel heeft maar 1 poetstand, beschikt nog over een ouderwetse Ni-MH accu, heeft geen poetsdruksensor en wordt niet geleverd met een reisetui, maar de poetsresultaten zijn goed, de tandenborstel heeft een timer en de prijs is naar verhouding zeer goedkoop.

De Oral-B Vitality 100 elektrische tandenborstels kosten tussen de 20 en 25 euro en zijn o.a. (online) te koop bij Bol.com en Coolblue.nl.

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geplaatst in Schoonheid en Gezondheid Getagd met , ,

Review mijn reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*