Auteursrecht

Niets gepubliceerd op Beauty-Review mag door anderen worden overgenomen zonder toestemming vooraf van de auteur van Beauty-Review. Bronvermelding is altijd verplicht: www.beauty-review.nl alsmede een doorlink bij het gebruik van een citaat en bij RSS feeds. Bij RSS feeds of korte nieuwsmeldingen mag ook alleen de intro worden overgenomen, de rest van het artikel moet in een doorlink naar de desbetreffende pagina bij Beauty-Review.nl worden gezet. Het is verboden om BeautyReview pagina’s te laten openen binnen het frame van uw eigen website. Bij doorlinks moet er fysiek worden doorgelinkt naar de officiële website van Beauty-Review, waarbij dan ook de url van Beauty-Review.nl boven de website staat, en niet die van uw eigen website. Deep-linking, framing of wel in-frame linking en in-lining is verboden.

Het zonder toestemming overnemen van artikelen is in strijd met de auteurswet en het intellectueel eigendomsrecht. Voor schending wordt de betreffende partij aansprakelijk gesteld en volgt een strafrechtelijke sanctie.

Het beeldmateriaal van Beauty-Review bestaat voornamelijk uit zelfgemaakte beelden, vrij verkrijgbare productfoto’s en rechtenvrije stockfoto’s afkomstig van 123RF en Photl. In alle andere gevallen wordt in het artikel de bron vermeld.

Beauty-Review probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met het auteursrecht van anderen. Als u iets ziet, waarover u auteursrechtelijk twijfels heeft, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@beauty-review.nl. Indien de klacht gerechtvaardigd is, zullen wij ook per onmiddellijk tekst dan wel beeld verwijderen.

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail