Adverteren

Geïnteresseerd in een samenwerking met Beauty-Review? Hartstikke leuk! Hieronder kunt u lezen welke opties er beschikbaar zijn.

Gesponsorde artikelen
In een gesponsord artikel kan een merk of webshop hun product(en), acties of overige informatie promoten. Voor elke vorm van sponsoring geldt, dat Beauty-Review zich ten alle tijden houdt aan de Code Social Media Marketing, wat betekent dat de sponsoring expliciet bekend zal worden gemaakt in de review.

Beauty-Review promoot alleen producten of diensten die passen bij de inhoud en het imago van Beauty-Review.

Om haar onafhankelijke positie zoveel mogelijk te waarborgen, plaatst Beauty-Review geen advertorials.

Productreviews
Artikels kunnen ook gesponsord worden door het aanbieden van gratis producten. Voor productreviews geldt, dat de sponsor geen enkele zeggenschap heeft over hoe Beauty-Review de review invult. Dit is de reden dat Beauty-Review over het algemeen alleen gratis producten aanneemt waar zij potentie in ziet, vaak in overleg met de sponsor. Het ongevraagd toesturen van producten biedt geen enkele garantie voor het plaatsen van een (positieve dan wel negatieve) review op de website van Beauty-Review.

Een week voor plaatsing van de review ontvangt de sponsor het betreffende artikel ter inzage en om eventueel aanvullende informatie te kunnen geven. Hoe Beauty-Review producten reviewt, staat uitgebreid beschreven op de pagina Productreviews.

Winacties en kortingscodes
Beauty-Review organiseert alleen winacties of kortingscodes voor producten die gereviewd zijn door Beauty-Review en op basis daarvan een positieve beoordeling hebben gekregen. De actie wordt gepromoot door het posten van een link naar het betreffende artikel op de facebookpagina van zowel Beauty-Review als de sponsor. De winnaars kunnen gekozen worden door Beauty-Review en/of door de sponsor, en worden in ieder geval bekend gemaakt op de facebookpagina van Beauty-Review. De te winnen producten worden beschikbaar gesteld én binnen de afgesproken tijd verzonden naar de winnaars door de sponsor.

Linkbuilding en linkruil
Voor elk soort gesponsord artikel geldt, dat er in ieder geval 2 (affiliate)links opgenomen worden naar de website of webshop van de sponsor.

Er worden geen links opgenomen naar facebookpagina’s en er worden ook geen banners toegevoegd.

Beauty-Review is niet beschikbaar als partner voor linkruil.

Banners
Promotie kan plaatsvinden middels banners; hiertoe zijn verschillende opties mogelijk. Banners kunnen per week of maand worden ingekocht.

Bent u op zoek naar andere promotiemogelijkheden, een campagne op maat of wilt u simpelweg wat meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@beauty-review.nl.

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail