Over Beauty-Review

Valstar fotografie

Welkom op de website van Beauty-Review! Mijn naam is Loes en ik ben de auteur van deze beautyblog.

Net als zoveel andere vrouwen spendeer ik dagelijks veel tijd en energie aan ‘het schoonheidsritueel’: lichaamsverzorging, make-up, voeding, kleding, accessoires enzovoort. En net als zoveel vrouwen ben ik op een gegeven moment verdwaald geraakt tussen de enorme overdaad aan cosmeticaproducten en schoonheidsbehandelingen die er beschikbaar zijn, hun prachtige verpakkingen en de geweldige cosmeticaclaims die zij beloven waar te kunnen maken.

Wat mijn beautyblog ‘anders’ maakt dan andere beautyblogs, die ik overigens met regelmaat en veel plezier lees, is de wetenschappelijke onderbouwing. De artikelen op mijn blog bestaan vooral uit korte samenvattingen (reviews) van wat er volgens de wetenschap bekend is over een specifiek onderwerp omtrent schoonheid of gezondheid. Klik hier als je wilt lezen hoe ik cosmeticaproducten review.

Mijn hoop is om jullie middels deze blog deelgenoot te maken van alle kennis die ik vergaard heb op het gebied van schoonheid en gezondheid, zodat jullie daar optimaal van kunnen profiteren!

Het belangrijkste dat ik geleerd heb tijdens mijn zoektocht naar de beste schoonheidsproducten, is het volgende: één uniek wondermiddel bestaat niet, en geen enkel cosmeticaproduct werkt (even effectief) bij iedereen. Maar er zijn wel degelijk cosmeticaproducten waarmee je een veel grotere kans hebt goede resultaten te boeken. Begin hier je eigen zoektocht en ontdek wat werkt voor jou!

Veel leesplezier,

Loes

info@beauty-review.nl

Foutje gezien? Mail me. Ik ben je dankbaar!

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail