Cosmeticaproducten die je waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken…

Dit herken je vast wel: een mandje, doosje of laatje vol met half aangebroken of soms zelfs ongeopende cosmeticaproducten die daar al maanden of zelfs jaren liggen, en die je waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken…

Ik heb zelfs meerdere van deze dozen. Eén doos zit vol met lippenstiften en doosjes oogschaduw in kleuren die mij toch niet zo goed stonden. De andere bevat allerlei douchepakketjes en maskertjes die ik ooit eens gekregen heb met kerst of op een verjaardag, maar die ik niet prettig vond vanwege de geur of omdat het product niet geschikt was voor mijn huidtype.

Cosmeticaproducten in mandje
Dan zijn er nog die dure fles shampoo die ik mij heb laten aansmeren bij de kapper, de poeder die ik een keer gekocht heb op een make-up party (want je moet dan toch iets kopen), en de andere impulsaankopen omdat de producten zo lekker goedkoop waren tijdens een aanbieding maar die bij nader inzien toch niet zo fijn bleken te zijn. Sinds kort zijn daar nog de producten bijgekomen die ik vanwege mijn nieuw verworven kennis omtrent cosmetica-ingrediënten als ongeschikt heb bestempeld en ook in een mand verdwenen zijn.

En of je het cosmeticaproduct nou gekregen of gekocht heb, het koste tóch veel geld en daarom voelt het zo zonde om het zomaar weg te gooien. Producten die op zich wel goed zijn maar waarvan ik de geur gewoon niet prettig vind, de kleur niet bij mij past of die niet geschikt zijn voor mijn droge huid, geef ik weg aan mijn zusjes of vriendinnen. Maar dan nog blijft er een heleboel over… Dus blijven de dozen in mijn kast staan, terwijl ze geen andere functie meer vervullen dan ‘ruimte-in-beslag-nemen’.

Welke cosmeticaproducten hebben jullie geprobeerd en zouden jullie nu niet meer gebruiken? En wat doen jullie met de cosmeticaproducten die je niet meer wilt gebruiken maar zonde vindt om weg te gooien?

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geplaatst in Make-up & Mode
2 reactie op “Cosmeticaproducten die je waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken…
  1. Rosemieke schreef:

    Wat herkenbaar dit zeg!!

    Als ik het product nog niet heb open gemaakt, geef ik het ook aan familie en vrienden. Maar als ik het al heb gebruikt dan verdwijnt het bij mij ook in een doos. Eens in de zoveel tijd denk ik, dit ligt er al zoooo lang. En dan gooi ik het gewoon weg. Zonde eigenlijk. Maarja..

  2. Lieke schreef:

    Kijk eens naar de topic 'Beauty ruil' op het forum van Cosmopinie! Hier kan je cosmetica die je niet meer wil ruilen met andere leden die iets hebben wat je misschien wel wilt proberen.

    XOXOX

Review mijn reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*