Hoe je er het beste voor kunt zorgen dat de concealer onder je ogen niet in de lijntjes en rimpeltjes gaat zitten

Echte beautygeheimen zijn er tegenwoordig niet meer, maar zo heel af en toe kom ik nog weleens een geweldige beautytip tegen!

Een van de beste beautytips die ik ooit ben tegengekomen, is degene die mij heeft geleerd hoe je er het beste voor kunt zorgen dat de concealer onder je ogen niet in de lijntjes en rimpeltjes gaat zitten.

Vroeger deed ik altijd concealer onder mijn ogen en poederde het daarna heel lichtjes af met een kwast, in de hoop het zo te fixeren. Want als ik teveel poeder gebruikte, dan werden de lijntjes juist geaccentueerd en zag je bovendien het poeder zitten.

Inmiddels weet ik: dit deed ik helemaal verkeerd!

De truc om ervoor te zorgen dat de concealer onder je ogen op dezelfde plaats blijft, is namelijk door ervoor te zorgen dat het poeder goed in de concealer gedrukt wordt. De beste manier om dit te bereiken, is door een beetje poeder aan te brengen op een poederdons en dit dan zachtjes in de concealer onder je ogen te duwen (en niet te gaan smeren!!!).

Zelf was ik enorm verrast over hoe mooi mijn concealer de rest van de dag bleef zitten! Dus was je nog niet bekend met dit beautytrucje, probeer het dan uit!

Poederdons fixeren concealer fragment

Een poederdons zit vaak al inbegrepen bij een poederdoosje (zoals bij het poeder dat ik nu gebruik, Chanel’s Poudre Universelle Libre), maar is ook los verkrijgbaar bij een willekeurige drogisterij.

In plaats van een poederdons kun je overigens ook een Beautyblender of desnoods een simpel oogschaduwkwastje met sponsapplicator gebruiken.

Succes!

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geplaatst in Make-up & Mode Getagd met , ,

Review mijn reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*