Mijn favoriete cosmeticaproducten van 2016

Ter afsluiting van het jaar, wederom een lijstje met de cosmeticaproducten die ik het afgelopen jaar gereviewd heb en die sindsdien tot mijn favorieten zijn gaan behoren.

De favorieten die ik heb opgesteld in 2014 en 2015 gelden nog steeds, hoewel er helaas één is afgevallen: Decubal heeft namelijk hun Bodyscrub uit het assortiment gehaald.

La Decollette Anti-Rimpel BH
La Decollette anti rimpel bh
Heerlijk comfortabele (maar enigszins eigenaardig uitziende) nacht-BH, die je borsten tijdens je slaap netjes op hun plaats houdt, en er op die manier voor zorgt dat je op den duur niet van die vreselijk ontsierende compressierimpels tussen je borsten ontwikkelt.

La Decollette’s antirimpel BH is verkrijgbaar in verschillende soorten prints, en is voor € 49,95 verkrijgbaar de webshop van La Decollette en bij Bol (bij Bol betaal je geen verzendkosten!).

Resist Anti-Aging Multi-Correction Treatment Azelaic Acid + BHAPaula’s Choice Resist Anti-Aging Multi Correction Treatment Azelaic Acid + BHA
Afgelopen jaar heb ik mij verder verdiept in van alles rondom rosacea. In de behandeldocumentatie van deze huidaandoening maakte ik kennis met azelaïnezuur. Wat mij betreft is dit een geweldig en veelzijdig cosmetica-ingrediënt/farmaceutische stof, waarvan de toepassing bij veel mensen helaas nog onbekend is.

De Resist Anti-Aging Multi Correction Treatment Azelaic Acid + BHA bevat 10% azelaïnezuur in een verder ook uitstekende cosmeticaformule, en is een van de beste huidcorrigerende gezichtscrèmes die ik tot nog toe tegen ben gekomen!

Een tube RESIST Anti-Aging Multi Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA (die nu 10% Azelaic Acid Booster heet) bevat 30 ml en is voor  €36,- (excl. verzendkosten) te koop in de webshop van Paula’s Choice en voor €38,- (incl. verzendkosten) bij Bol.com.

Bioderma Sensibio H2OBioderma Sensibio H2O micellaire gezichtsreiniger
De Bioderma Sensibio H2O (oftewel Crealine H20 Solution Micellaire) was een ware hype onder make-upliefhebbers en visagisten. Zoals altijd met hypes is ook deze inmiddels weer geluwd, maar het product is er zeker niet minder van geworden. De Sensibio H2O is een van de weinige gezichtsreinigers die naar mijn idee echt geschikt voor elk huidtype is!

Bioderma Sensibio H2O is verkrijgbaar in verschillende formaten (100, 250 en 500 ml) en bij diverse online drogisterijen, waaronder Viata en Newpharma.

Hema Volume Mascara Waterproof
Ben je op zoek naar een volume creërende waterproof mascara, dan is dit een geweldige optie! Deze geeft een flinke dosis volume en is bijzonder waterbestendig! Daarnaast is dit een zeer ‘goedkoopje’: deze mascara is voor slechts €4,- hier te koop bij de Hema.

hema-volume-mascara-waterproof-bruin-2Zelf gebruik ik de bruine variant, maar deze mascara is ook verkrijgbaar in het zwart, grijs en blauw.

Een prachtig 2017 toegewenst!

Deel dit via:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geplaatst in Make-up & Mode Getagd met , ,

Review mijn reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*